Laat je inspireren door koken zonder zout

ϿNGEZOUTENlekker gaat de uitdaging aan door heerlijke gerechten samen te stellen zonder het toevoegen van zout. Puur koken van zoveel mogelijk verse groenten en kruiden. De recepten zijn gezond,veelal glutenvrij door de pure en verse bereiding. Het gevolg creatief en inspirerende gerechten die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en ook nog overheerlijk. Eenmaal gegeten en gemaakt is hopelijk overtuigend genoeg dat zout niet nodig is dan wel heel subtiel aanwezig mag zijn. Zoutloos eten wordt smaakvol eten.

Deze blog met recepten zijn bedoeld om u te inspireren en te overtuigen van de kracht van de smaak van pure en verse producten.

zaterdag 25 juni 2011

Een gewoonte veranderen

Het aanleren van een nieuwe gewoonte duurt vier weken! Dan is je systeem erop ingesteld en is het een automatisme geworden. Voor je smaakpapillen geldt hetzelfde; vier weken koken met minder of geen zout en je proeft veel beter de gebruikte groenten, kruiden en andere voedingsstoffen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten