Laat je inspireren door koken zonder zout

ϿNGEZOUTENlekker gaat de uitdaging aan door heerlijke gerechten samen te stellen zonder het toevoegen van zout. Puur koken van zoveel mogelijk verse groenten en kruiden. De recepten zijn gezond,veelal glutenvrij door de pure en verse bereiding. Het gevolg creatief en inspirerende gerechten die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en ook nog overheerlijk. Eenmaal gegeten en gemaakt is hopelijk overtuigend genoeg dat zout niet nodig is dan wel heel subtiel aanwezig mag zijn. Zoutloos eten wordt smaakvol eten.

Deze blog met recepten zijn bedoeld om u te inspireren en te overtuigen van de kracht van de smaak van pure en verse producten.

woensdag 7 september 2011

Terug van weggeweest

Na een heerlijke vakantie in de Dordogne, Frankrijk, is het helaas tijd om de zon in te ruilen voor .... regen. Het is niet anders. En wat is er heerlijker dan bij regen en storm een kom warme soep te eten. Dus het is weer tijd om aan de slag te gaan en te experimenteren in de keuken. Nog even geduld dus voor de volgende overheerlijke soep.

Jolanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten