Laat je inspireren door koken zonder zout
ϿNGEZOUTENlekker gaat de uitdaging aan door heerlijke gerechten samen te stellen zonder het toevoegen van zout. Puur koken van zoveel mogelijk verse groenten en kruiden. De recepten zijn gezond,veelal glutenvrij door de pure en verse bereiding. Het gevolg creatief en inspirerende gerechten die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en ook nog overheerlijk. Eenmaal gegeten en gemaakt is hopelijk overtuigend genoeg dat zout niet nodig is dan wel heel subtiel aanwezig mag zijn. Zoutloos eten wordt smaakvol eten.
Deze blog met recepten zijn bedoeld om u te inspireren en te overtuigen van de kracht van de smaak van pure en verse producten.
woensdag 10 augustus 2011
Regen, Regen, Regen.... met bakken tegelijk
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Is dat vandaag bij jou, of is dat een algemene impressie van deze zomervakantie? Bij ons is het warempel droog.
BeantwoordenVerwijderenNee de regen valt vanmiddag echt hard en veel naar beneden....Het is zelfs donker buiten.
BeantwoordenVerwijderen