Ik heb 2 geweldige recepten voor het maken van Gazpacho. Beiden zijn niet van mijzelf. De een is zoutloos en de ander is zoutarm. Beide gerechten zijn om je vingers bij af te likken. Maar ja... welke zal ik doorgeven aan jullie? Allebei eenvoudig en in een handomdraai te maken. Een kom soep is een vitamine bom, maar dat geldt voor beide soepen. Omdat ze alle twee zo lekker zijn zet ik ze beiden op mijn blog.
Aan jullie de vraag om een keuze te maken welke het lekkerst is. De Gazpacho met de meeste stemmen blijft op de site staan. Dus maak de soep en proef, ervaar en geef je ongezouten mening weer in een berichtje.
gazpacho is toch met brood erdoor? Ik heb het 1 keer gemaakt met brood en ik vond alleen die versie lekker.
BeantwoordenVerwijderenWas een recept uit de allerhande.
Gazpacho is inderdaad met brood maar dat laat ik eruit. De soep heeft nl. een dikke structuur en in brood zit veel zout. Ik vind dat de soep het brood niet nodig heeft omdat de smaak echt lekker is zo. Jammer dat je er niet voor openstaat en het niet eerst wil proberen.
BeantwoordenVerwijderenJolanda van ongezoutenlekker